subpagina graanhandel3Afhankelijk van de markt en beschikbare kwaliteiten leveren wij granen aan de veevoederindustrie, de veehouder of bloemmolens. Verreweg het meeste graan gaat richting de (pluimvee) veehouderij.
Al sinds de jaren ‘90 leveren wij, als één van de eersten in Nederland, voertarwe aan pluimveehouders. Dit heeft zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag wordt bijna alle tarwe bij pluimvee- en varkenshouders geleverd.

Ons werkgebied strekt zich uit over Zuid Nederland van Zeeland tot Oost-Brabant, Gelderland, Zuid Holland en Utrecht.

Kwaliteit
Wij zijn ons terdege bewust dat de kwaliteit van ons product geen discussie mag zijn. Doormiddel van een professionele reinigingsinstallatie wordt het graan geschoond. Daarnaast kunnen wij dit garanderen door de manier waarop wij onze handel ingericht hebben. Wij betrekken onze granen rechtstreeks bij de akkerbouwer of collega graanhandelaar uit de regio en zetten dit af bij de veehouder. We kennen de herkomst, productie, ontvangst en opslag waardoor het risico minimaal is. Daarnaast streven wij er naar om het transport met een kleine club vervoerders te doen. Hierdoor kunnen mogelijke problemen tijdig door de chauffers geconstateerd en teruggekoppeld  worden.
Al  onze handel in granen geschied volgens de GMP+ FSA richtlijnen.  Daarnaast zijn wij TrusQfeed gecertificeerd, waardoor wij aan de mengvoederindustrie mogen leveren.

Reiniging

Zowel op onze locatie in Made als in Werkendam hebben wij graanreinigers staan. Hierbij wordt de tarwe of gerst ontdaan van stof, onkruidzaden, kaf en grove delen (zoals steen/hout/stro). U ontvangt een gegarandeerd een mooi product!

 

 

 

 

Contact

Stuur ons een E-mail....

      

Ga naar boven