subpagina graanhandel3Afhankelijk van de markt en beschikbare kwaliteiten leveren wij granen aan de veevoederindustrie, de veehouder of bloemmolens. Verreweg het meeste graan gaat richting de veehouderij.
Al sinds de jaren ‘90 leveren wij, als één van de eersten in Nederland, voertarwe aan pluimveehouders. Dit heeft zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag wordt bijna alle tarwe bij pluimvee- en varkenshouders geleverd.

Ons werkgebied strekt zich uit over Zuid Nederland van Zeeland tot Oost-Brabant, Gelderland, Zuid Holland en Utrecht.

Kwaliteit
Wij zijn ons terdege bewust dat de kwaliteit van ons product geen discussie mag zijn. Dit kunnen wij garanderen door de manier waarop wij onze handel ingericht hebben. Wij betrekken onze granen rechtstreeks bij de akkerbouwer of collega graanhandelaar uit de regio en zetten dit af bij de veehouder. We kennen de herkomst, productie, ontvangst en opslag waardoor het risico minimaal is.  Daarnaast streven wij er naar om het transport met eigen transportmiddelen te doen. Hierdoor kunnen mogelijke problemen tijdig door onze chauffers geconstateerd worden.
Al  onze handel in granen geschied volgens de GMP+ FSA richtlijnen.  Daarnaast zijn wij TrusQfeed gecertificeerd, waardoor wij aan de mengvoederindustrie mogen leveren.

Voorreiniging
Tijdens ontvangst of voor verlading vanuit onze opslag in Made wordt de tarwe ontdaan van stof, onkruidzaden, kaf en grove delen middels een voorreiniger. U ontvangt een gegarandeerd een mooi product!

Download hier de bedrijfspresentatie.
Download hier de bestelfax voertarwe.

 

reiniging 2 cr

reiniging 1 cr

 

Contact

Stuur ons een E-mail....

      

Ga naar boven