Gekorrelde kunstmeststoffen zijn nog steeds een veel gebruikte meststof. Wij bezorgen uw kunstmest bij u in bulk of gezakt in wegwerp bigbags van 600 kg of zakgoed 25 kg.

De meest gangbare meststoffen kunnen wij uit voorraad leveren en kunt u desgewenst bij ons los in de strooier ophalen.

Traditionele korrelmeststoffen
KAS27%, kali 60%, NPK, NP en NK samenstellingen zijn de veel voorkomende korrelkunstmeststoffen. Deze zijn uit voorraad leverbaar in bulk, bigbags en zakgoed.

 De Bruijn Agri Weidemixen
In de rundveehouderij is de kwaliteit van ruwvoeders zoals mais en gras essentieel. Speciaal voor de bemesting van grasland bieden wij u het “De Bruijn Agri Weidemixen Assortiment”. Deze uitgebalanceerde bemesting voorziet uw grasland van de juiste voedingsstoffen waar uw grasland op dat moment behoefte aan heeft.

Lees meer...

Blends
Voor elke gewenste bemesting kunnen wij speciaal voor u een geschikte samenstelling laten maken. In deze blend kunnen wij alle benodigde elementen samenvoegen. Hiermee kunt u uw gewas  voorzien van de meest essentiële voedingsstoffen tegen een scherpe prijs. Hierdoor kunt u binnen de wettelijke normen een geschikte balans opzoeken. Daarnaast kunt u alle elementen in één werkgang strooien.

Novurea in het Kort
Novurea is een meststof met 46% stikstof. De variant Novurea-S bevat naast 38% stikstof ook 18% zwavel (SO3). De groene korrel is behandeld met een ureaseremmer waardoor ongewenst stikstofverlies tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor komt uw investering in stikstof maximaal ten goede aan de groei van het gewas.

Lees meer...

 

De Bruijn Agri Stikstofmeststof Novurea cr
Download hier de folder van Novurea Stikstofmeststof.

 

 

 

 

Maismest
Wij hebben een ruim assortiment mais-meststoffen welke veelal als rijenbemesting toegediend worden. Strenger wordende wetgeving zorgt steeds voor aanpassingen aan het maismest-assortiment. Het beetje fosfaat wat via drijfmest aangewend mag worden, moet zeer effectief benut worden. Hiervoor hebben wij speciale maismest-meststoffen die zijn voorzien van humuszuren. Meer info vindt u HIER.

 

Wilt u méér weten? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een passend advies en offerte.

Ga naar boven