De Bruijn Agri is gespecialiseerd in de advisering en levering van kunstmeststoffen. Dankzij jarenlange ervaring, goede inkoopcontacten, uitstekende logistieke ligging ten opzicht van op- en overslagplaatsen en de betrouwbaarheid van ons eigen transport, zijn wij altijd in staat om uitstekende kwaliteit kunstmest te leveren tegen de scherpst mogelijke prijs.


kunstmest crGekorrelde meststoffen
 
U kunt bij ons terecht voor de traditionele NPK en kalkammonkunstmeststoffen, maar natuurlijk ook voor blends en uitgebreide bemestingsconcepten.

Lees meer...

 

 

veldspuit crVloeibare meststoffen
Vanwege aangescherpte mestwetgeving, zien we een verschuiving naar geconcentreerde vloeibare meststoffen.

Lees meer...

 dolokal strooien crKalkmeststoffen

Om hoge producties op uw landbouwgrond te kunnen realiseren is een goede bodemgesteldheid van belang. U kunt bij ons ook terecht voor een aantal bodemverbeteraars, waardoor u de bodemgesteldheid kunt verbeteren en uw productie kunt verhogen.

Lees meer...

 

compost crCompost
De vruchtbaarheid van de bodem wordt steeds belangrijker. Door de aanscherping van de bemestingsnormen wordt het steeds moeilijker om de vruchtbaarheid dmv drijfmest en kunstmest op peil te houden. Met compost kunt u de vruchtbaarheid verhogen zonder in de problemen te komen met uw bemestingsnormen.   

Lees meer...

 

 Ga naar boven